flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про вакансію на посаду державної служби категорії «В» - секретар судового засідання

15 грудня 2023, 10:54

Оголошення про вакансію

Бережанський районний суд Тернопільської області повідомляє про наявність вакансії посади державної служби категорії «В» - секретар судового засіданняопис вакансії дивитися тут.

 Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України  щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дій воєнного стану» №2259-ІХ від 12.05.2022 року особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Резюме довільної форми, або ж резюме встановленого зразка відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2016 року № 246 надсилати на електронну адресу суду: inbox@bg.te.court.gov.ua.

За довідковою інформацією звертатися до заступника керівника апарату Бережанського районного суду Тернопільської області  Сулими Наталії Степанівни за номером телефону (03548) 2-36-96.