flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прийнято рішення про відставку судді Бережанського районного суду Тернопільської області Шміло В.І.

27 квітня 2023, 12:17

 

Колектив Бережанського районного суду Тернопільської області дякує за самовіддану й багаторічну працю Володимиру Івановичу Шмілу, який понад 30 років своєї трудової діяльності на посадах судді та голови суду, присвятив себе служінню Закону та здійсненню правосуддя.

Шановний Володимире Івановичу!

Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років!

Нехай поруч з Вами завжди будуть дорогі Вам люди, вірні друзі, а кожен день починається з посмішки!

Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, піднесеного настрою, щастя і добра!

З повагою та вдячністю колектив Бережанського районного суду Тернопільської області

 

Довідково:

 

Рішенням Тернопільської  обласної Ради народних депутатів від 11 лютого 1994 року Шміла Володимира Івановича обрано на посаду судді Тернопільського міського суду.

Постановою Верховної Ради України від 17 червня 2004 року "Про обрання суддів" обраний на посаду судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської безстроково.

Згідно Указу Президента України від 30 вересня 2009 року суддя Шміло В.І. переведений на посаду судді Бережанського районного суду Тернопільської області.

З 31 травня 2011 року Шміло Володимир Іванович очолював Бережанський районний суд Тернопільської області.

Рішенням  Вищої ради правосуддя від 25 квітня 2023 року № 404/0/15-23 Шміла Володимира Івановича звільнено з посади судді Бережанського районного суду Тернопільської області у зв’язку з поданням заяви про відставку.

 

 

Прес-служба суду